Halve finales KNVB Beker: met deze betting tips kun je gigantisch cashen

Geen Champions League deze week, maar een ander bekertoernooi: de KNVB Beker. Het toernooi heeft dan niet de allure van het miljardenbal, maar het blijft een prachtig toernooi en de halve finales zijn ook gewoon zeer interessante affiches. In de Galgenwaard speelt Utrecht vanavond (04-03) thuis tegen Ajax en een dag later speelt Feyenoord thuis tegen reuzendoder NAC Breda. We kijken vooruit naar die wedstrijden en geven bijbehorende betting tips.

FC Utrecht – Ajax

Altijd een beladen potje, maar deze keer zal er een flinke dosis extra spanning op staan. Niet alleen omdat het de halve finale van de beker is, maar ook omdat Ajax in zwaar weer verkeert. Uit de Europa League geknikkerd, de laatste 2 wedstrijden in de Eredivisie verloren en inmiddels is de voorsprong op AZ volledig weg en staan ze gelijk in punten. Op bezoek bij Utrecht is dan geen pretje, ook al draait het team van Van de Brom een redelijk wisselvallig seizoen met een huidige zesde plek in de Eredivisie. Afgelopen weekend werd verrassend verloren bij RKC.

Inzetten op Utrecht zéér interesssant

Ondanks de slechte vorm van Ajax en het feit dat ze in de laatste 4 wedstrijden slechts in één wedstrijd wisten te scoren is de ploeg wel torenhoog favoriet. Winst Utrecht betaalt namelijk 4,85 keer uit! Een gelijkspel (en dus verlenging) betaalt 4,65 keer uit. Inzetten op ‘Utrecht kwalificeert zich voor de finale’ betaalt 3,50 keer uit.

Verlenging of pingels is nog veel harder cashen!

Heb je net als wij zo’n gevoel dat het wel eens gelijk kan staan na 90 minuten? In dat geval worden de uitbetalingen pas écht interessant. We gaan ze gewoon voor je op een rij zetten: inzetten op één van beiden gaat door via verlenging betaalt 6 keer uit. Zo spreid je de kansen dus nog een beetje. Eén van beiden via penalties betaalt 8,50 keer uit. Denk je dat Ajax ‘gewoon’ naar de finale gaat? Via verlenging betaalt dat 8 keer uit en via penalties zelfs 16 keer! Bij Utrecht zijn de odds nóg hoger. Als Utrecht zich via de verlenging plaatst voor de finale betaalt dat maar liefst 25 keer uit! Via pingels ook een zeer fijne 18 keer.

Feyenoord – NAC Breda

Op papier een minder spannend potje, zeker omdat Feyenoord sinds de entree van Dick Advocaat zo goed als onverslaanbaar is. In 19 officiële wedstrijden onder zijn leiding verloren ze er maar eentje (uit bij Porto). Vaak winnen ze met één goal verschil, maar dat zal de fans in Rotterdam een zorg zijn. Er moet gewoon gewonnen worden. Ook tegen reuzendoder NAC. De club uit Breda heeft dit KNVB Bekertoernooi namelijk al PSV én AZ uitgeschakeld (in Alkmaar zelfs). Dat NAC moeilijk te verslaan is blijkt ook wel uit de cijfers: de laatste keer dat ze verloren was eind januari en in de laatste 13 wedstrijden werd slechts 2 keer verloren.

Berghuis & Bozenik for the win

Vooral door de sterke reeks van Feyenoord verwachten we geen verrassingen in deze halve finale en voorspellen we dat Feyenoord zich plaatst voor de finale. Dat betaalt wel maar 1,29 keer uit. Berghuis en Bozenik zijn de twee aanvallers die het moeten gaan doen voor Dick en daar zetten wij dan ook ons geld op in. Als Berghuis én Bozenik scoren, wat ze in 2 van de laatste 3 wedstrijden deden, betaalt dat 3,40 keer uit. Andere interessante bets: als Berghuis de eerste goal scoort én wint betaalt dat 5,20 keer uit of als Bozenik scoort en met 2-0, 2-1 of 3-1 wint betaalt dat 5,60 keer uit. Vooral interessant omdat Feyenoord slechts één keer met 3 of meer goals verschil won onder Advocaat.

Combineren is natuurlijk ook mogelijk. Stel je toch eens voor, een tientje op winst Utrecht na verlenging en Bozenik scoort én wint 2-0, 2-1 of 3-1. Dan maak je dus gewoon kans op €1400. Koekoek. Natuurlijk kun je onze tips opvolgen, maar als je liever nog een keer naar alle mogelijke bets wilt kijken dan kun je hier het volledige TOTO overzicht vinden.