Deze bierspa is de perfecte bestemming voor jullie teamweekend

Hebben jij en je teamgenoten al plannen gemaakt voor het komende teamweekend? Nee? Mooi, want dan wordt dit jullie bestemming. Het heeft namelijk alles wat jullie nodig hebben: bier. Je moet er wel eventjes voor naar IJsland reizen, maar een internationaal weekendje is toch veel mooier dan altijd maar in Nederland blijven?

Bierspa in IJsland

Het bier wordt hier wel op een andere manier gebruikt dan dat je gewend bent (geen zorgen, je kunt ook gewoon zuipen). Bij Bjorbodin spa in IJsland kun je namelijk chillen in een bad gevuld met bier. Het blijft een reinigend effect op de huid te hebben én goed voor je gezondheid te zijn. De baden van kambala hout zijn gevuld met een mengsel van bier, gist, hop en water op een temperatuur van 38 graden. En dat met het prachtige uitzicht op de natuur van IJsland.

Het bier waar je in ligt te weken is trouwens niet om te drinken, maar je kunt wel degelijk een pilsje on the side nemen die afgestemd is op het bier waar je in ligt. Deze bieren zijn gemaakt van water uit de IJslandse bergen. Na zo’n 25 minuten in het bad gelegen te hebben word je naar een relax room begeleid voor de volgende sessie van 25 minuten. Ze raden trouwens aan om het bier wat uurtjes op de huid te laten zitten voordat je gaat douchen, want dan wordt het maximale resultaat behaald.

Bier drinken onder de douche is trouwens bijna net zo fijn als badderen in bier. Dit zijn 3 redenen waarom bier onder de douche het perfecte ritueel is na de wedstrijd.

 

Bron: MAN-MAN