De bijzondere Dsquared2 outfits die Man City voor de wedstrijd draagt

Het gaat in de hedendaagse voetbalwereld over veel meer dan voetbal zelf. Dat geld een belangrijk topic is wisten we al, maar ook fashion komt steeds vaker terug. Dat was bij de topspelers natuurlijk al langer het geval, maar ook bij de clubs zelf wordt dat overduidelijk. Manchester City werkt sinds 2016 bijvoorbeeld samen met het Italiaanse Dsquared2 die ervoor zorgt dat ze er tijdens het reizen naar uitwedstrijden goed uitzien. Voor dit seizoen heeft het Italiaanse modemerk een wel heel bijzondere outfit samengesteld.

Manchester City x Dsquared2 2018/2019

De Dsquared2 x Manchester City kledingcollectie bestaat uit verschillende zwarte items die de spelers op eigen wijze mogen combineren. Wat ze sowieso allemaal dragen is een ‘gewoon’ zwart shirt met in witte blokletters ‘Manchester City’ erop, een zwarte korte broek eronder, hoge zwarte sokken en klassieke nette zwarte schoenen. De spelers krijgen er ook nog een heus Dsquared2 heuptasje bij.

@dsquared2 drip ?

Een bericht gedeeld door Manchester City (@mancity) op

Mon cousin il beau et chaud ? @benmendy23 ??

Een bericht gedeeld door Ivoire Football Officiel (@football_ivoire) op

USA, it‘s been a pleasure ?? #LS19 #inSané @mancity

Een bericht gedeeld door Leroy Sané (@leroysane19) op

Zoals je hierboven kunt zien trekt Sané gewoon zijn eigen Nike x Off White patta’s eronder, maar de rest draagt wel degelijk de nette schoenen. Het is in ieder geval een unieke look die we niet echt gewend zijn bij voetbalclubs. Meestal zien we dan toch een wat ‘normaler’ pak of een nette blouse.

In de koudere maanden, zoals nu, trekken de spelers een jas aan wat een soort combi is van een blazer en winterjas. Op de mouwen is een blauwe streep geplaatst met daarin in het wit ‘DSQ2 x MANCHESTER CITY’. Coltruitje eronder en de mannen lopen er weer stijlvol bij hoor.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Off to Lyon for some Champions League action! ✈ 🇫🇷 #olvcity @dsquared2 #dsquared2

Een bericht gedeeld door Manchester City (@mancity) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Target acquired! 🥅 #olvcity #mancity

Een bericht gedeeld door Manchester City (@mancity) op

Hoe lang het contract met DSquared2 nog doorloopt is ons niet helemaal bekend, maar het contract met Nike verloopt aan het einde van dit seizoen en zal er plaats gemaakt worden voor een nieuwe kledingsponsor. Die is inmiddels al zo goed als bekend.

Foto: Instagram @mancity

Bron: Footy Headlines