Binnenkijken in de nieuwe villa van Paul Pogba

Manchester United middenvelder en duurste speler ooit Paul Pogba woonde tot nu toe in het Lowry Hotel in Manchester, maar daar is inmiddels verandering in gekomen. Na een lange zoektocht naar de geschikte villa is hij terecht gekomen bij dit paradijs van ongeveer €3,4 miljoen. Hoewel hij bakken met geld verdient heeft hij nog flink kunnen onderhandelen over de prijs, want die lag oorspronkelijk op ruim €4 miljoen. Scheelt hem toch weer twee weeksalarissen. Met zijn weeksalaris van ruim €330.000 heeft hij het huis voor het einde van het seizoen al afbetaald. Het schijnt overigens het oude huis van Chicharito te zijn, die inmiddels al weer even vertrokken is.

Villa Pogba

Natuurlijk heeft een villa als deze gewoon een indoor zwembad, inclusief stoomkamer. Het zwembad vormt het centrum van de woning, wat het meteen een fijne uitstraling geeft. De familie van Pogba kan overigens vaak komen eten, want de dinerkamer is groot genoeg voor iedereen. Ook de keuken is enorm met prachtige curves en alle benodigdheden die je maar kunt wensen in een keuken.

villa pogba 1

villa pogba 11

villa pogba 7

villa pogba 2

Als hij even geen zin heeft om te zwemmen (of dansen), kan hij zich met zijn vrienden vermaken in de biljartkamer of in één van de vele woonkamers. Daar komen ongetwijfeld ook zijn ingelijste shirts en foto’s te hangen. Verder heeft het huis vijf slaapkamers, met de master bedroom die overloopt in een luxe inloopkast en badkamer. Alle andere kamers hebben een bijpassende badkamer en er is zelfs een klein kantoortje. Of hij die ook gaat gebruiken betwijfelen we.

villa pogba 3

villa pogba 6

villa pogba 10

villa pogba 8

villa pogba 4

villa pogba 9

villa pogba 5

Het landgoed heeft ruimte voor drie auto’s en twee in de garage, dus hij moet een beetje rustig aan doen met de aankoop van auto’s. Uiteraard is het huis goed beveiligd en heeft het een elektrisch hek aan de voorkant. We kunnen wel concluderen dat het een meer dan geschikte crib is voor Mr. Pogba. Een zeer stijlvol stekje wat bij het flamboyante leven van de Franse dabkoning past.

Leestip: Dit was Memphis Depay’s peperdure villa in Manchester

Bron: The Sun