Binnenkort komt de eerste sportbeha voor mannen op de markt

We hebben allemaal wel een speler (of meerdere) in het team die iets forser is dan de rest. Op zich niets mis mee en vaak staat hij ook gewoon trots over zijn manboobs te vertellen, maar toch kunnen ze tijdens het sporten behoorlijk in de weg zitten. Lingeriefabrikant Hunkemöller heeft echter een oplossing gevonden voor deze mannen. Naast de vrouwelijke variant gaan ze namelijk ook een heuse sportbeha voor mannen maken. Toch wel apart.

Sportbeha voor mannen

Bij vrouwen werkt het, dus waarom niet bij mannen dachten ze bij Hunkemöller. In theorie is het natuurlijk een prima oplossing, maar in de praktijk? Wij betwijfelen of de mannen bereid zijn om een sportbeha te dragen. Zeker bij een teamsport als voetbal is dat voer voor grapjes en dolletjes. Op de website is de volgende melding te vinden:

“De sport bh voor mannen wordt op dit moment getest en zal uitgevoerd worden in level 3, bedoeld voor sporten met een hoge intensiteit. Hierdoor is deze bh met name geschikt voor voetballen, hardlopen en zware (cross)trainingen en zal hij geleverd worden in de maten S – XL.”

Het is binnenkort 1 april, dus een grap sluiten we niet uit. Toch zegt Hunkemöller al dat de sportbeha tegen het einde van deze zomer verkrijgbaar zal zijn voor €34,99. Net op tijd voor het volgende seizoen. Maar dan volgt de volgende vraag: welke cupmaat heb ik nodig? Da’s toch een lastige.

Leestip: Dit is de beste manier om van je bierbuik af te komen

Bron: Men's Health