Binnenkort kunnen jullie als bazen vertoeven in het BALR. House in Marbella

Demy de Zeeuw gaat als een dolle met BALR. Het merk dat staat voor een luxe lifestyle verovert de wereld met hun kleding, accessoires en toffe concepten, waarvan dit BALR. House het allernieuwste concept is. Op zeven plekken in de wereld komt zo’n gruwelijk huis te staan en de eerste plek waar het gerealiseerd gaat worden is Marbella. Perfect voor een vakantie met je maten.

BALR. House

Natuurlijk is het huis volledig in BALR. stijl afgewerkt met het iconische hexagon patroon en heel veel luxe. Met 4.000 m2 aan grond, vijf slaapklamers, vijf badkamers, een lift, garage, wijnkelder, gym, voetbal- en basketbalveld en infinity pool moeten jij en je vrienden zich wel kunnen vermaken. Ook ideaal om de thuisblijvers flink jaloers te maken met perfecte Insta-plaatjes natuurlijk.

Uiteraard hebben de mannen van BALR. er meteen een heel vette video bij gemaakt, zodat je een nog beter beeld krijgt van het luxe huis. Zeggen we wel meteen bij dat je die Bentley en boot er niet bij zult krijgen.

Video: BALR.

Eind 2019 verwachten ze dat het huis in Marbella klaar zal zijn. De BALR. huizen zullen te huren én te kopen zijn, maar wat de prijzen zullen zijn is nog niet bekend. Waarschijnlijk kun je beter alvast beginnen met sparen.

Het gaat inmiddels zo lekker met het merk van Demy de Zeeuw dat ze als doel een jaarlijkse omzet van €100 miljoen hebben. Hoe hij dat gaat realiseren lees je hier.

Bron: Manify