Marouane Fellaini komt in lifestyleblad GQ met bizar nieuw kapsel

Wanneer je aan de Belgische middenvelder Fellaini denkt is zijn gigantische krullenbol waarschijnlijk het eerste wat in je op komt. Al opvallend genoeg zou je denken, totdat hij die afro een tijd geleden ook nog eens een blond kleurtje gaf. Gekker kon niet. Toch? Jawel hoor, want hij heeft het voor elkaar gekregen om zijn kapsel nog veel belachelijker te maken.

Micky Mouse Fellaini

Hij zal namelijk in de nieuwste editie van GQ magazine te zien zijn met een kapsel dat wel heel erg doet denken aan Micky Mouse. Hij zal in dat blad verschijnen onder de #hairgoals sectie. Fellaini plaatste onderstaande repost op zijn Instagram pagina en uiteraard is er massaal op gereageerd. Hieronder zijn Disneykapsel.

En dan was het natuurlijk wachten op fotoshops zoals hieronder. Tja, als je met zo’n kapsel op de proppen komt dan vraag je er ook om.

Het is natuurlijk maar de vraag of hij ook op het voetbalveld met dit kapsel te zien zal zijn, maar dat gaan we vanavond tegen Sevilla misschien wel zien. De krullenbol van jullie team heeft in ieder geval weer wat inspiratie op kunnen doen voor zijn volgende kappersbezoek.

Een paar maanden geleden deed PSG back Kurzawa trouwens ook al een gooi naar lelijkste voetbalkapsel ooit. Zeg het maar, welke is lelijker?