Boca Juniors speelt komend seizoen in deze 2 prachtige tenues

Argentijns bekendste club Boca Juniors en Nike presenteerden begin deze week de nieuwe tenues voor het aankomende seizoen. Voor zo’n release heb je natuurlijk een sterk gezicht nodig, dus werd de absolute vedette Carlos Tevez in het nieuwe thuisshirt geheven.

Het thuisshirt voor Boca is zoals altijd blauw met geel/goud. Opmerkelijk vinden we de plaatsing van de hoofdsponsor BBVA onder de gele horizontale baan. Je zou zeggen dat die letters daar precies in passen, maar toch laten ze gele baan onaangetast. Eigenlijk precies zoals het hoort.

boca juniors shirt

boca juniors shirt 1

In het uitshirt zien we wederom een gele baan, dit keer wel met de hoofdsponsor in donkerblauw er doorheen. In combinatie met de donkerblauwe baan, die de blauw-gele ‘bandera’ compleet maakt, ziet het er toch weer erg nice uit. En wat doet het logo van Boca Juniors het mooi op het maagdelijke wit. Prachtig.

boca shirt

boca juniors shirt 2

boca juniors shirt 4

Helaas hebben we nog geen winkel gespot die dit shirt verkoopt. Beter stuur je jouw oom uit Buenos Aires even een berichtje dat ‘ie jou zo’n shirtje opstuurt. Ben je één van de weinigen in Nederland dit met zo’n shirtje rondloopt. Hoe vet is dat.

Leestip: Dit is het nieuwe uittenue van Borussia Dortmund voor 16/17