Borussia Dortmund & PUMA lanceren het nieuwe 2018/2019 uitshirt

Dit weekend gaat de Duitse Bundesliga eindelijk weer beginnen en hoewel Dortmund begint met een thuiswedstrijd, heeft PUMA net voor de start van de competitie het nieuwe uitshirt gelanceerd. En dat mag je best een bijzonder shirt noemen, gezien het design.

Borussia Dortmund uitshirt 2018/2019

Ondanks dat dit het uitshirt is, zijn het toch de clubkleuren geel en zwart die gebruikt zijn net als bij het thuisshirt. Deze keer ligt de focus echter op het zwart en dat zorgt voor een vette look. De gele details komen terug in de logo’s en op de mouwen, maar het meest opvallende is natuurlijk het gele melange effect op de borst, mouwen en op de bovenkant van de rug.

Onder het uitshirt zie vind je een geel broekje en zwarte sokken met gele details. Een sterk tenue waarin ze het FC Bayern ongetwijfeld weer zo moeilijk mogelijk gaan proberen te maken. We zijn benieuwd of dat gaat lukken. Het nieuwe Borussia Dortmund uitshirt is hier te bestellen. Kun je meteen 11% korting pakken.

We vinden het uitshirt in ieder geval stukke beter dan het nieuwe thuisshirt van Dortmund, want dat is eigenlijk gewoon behoorlijk saai.