Wat deze Braziliaanse kroeg elke keer doet als Neymar neergaat is geniaal

Ronaldo en Portugal wisten ze zich al te plaatsen voor de achtste finales, Messi en Argentinië flikten het ook en nu is het de taak aan Neymar en Brazilië om hetzelfde te flikken. Zeker is dat nog niet, want Brazilië is nog niet echt in vorm. Neymar ook niet trouwens en hij haalt vaker de headlines met zijn theatrale gedrag en ontelbare valpartijen, gevolgd door een flinke portie aanstelleritus. Een kroeg in Brazilië maakt daar op geniale wijze gebruik van.

Shotje als hij valt

Hoewel geen enkele voetbalfan ervan houdt als iemand gemakkelijk naar de grond gaat, zullen de gasten in de Sir Walter Pub in Rio De Janeiro gegarandeerd gaan juichen als Neymar het doet. De kroeg geeft namelijk een gratis rondje shots aan iedereen in de kroeg als Neymar naar de grond gaat tegen Servië.

Klasse marketing van de Sir Walter Pub. Mocht je het niet redden om voor vanavond in Rio te zijn dan kun je deze regel natuurlijk ook toepassen als je thuis bent of met vrienden ergens gaat zitten kijken. Wordt het zeker gezelliger op!

Ook om zijn kapsel werd Neymar flink voor de gek gehouden na de eerste wedstrijd tegen Zwitserland. Cantona poseerde zelfs met een bord spaghetti op zijn hoofd om Neymar te imiteren. Niet gek dus dat hij bij onze selectie 5 slechtste kapsels tot nu toe tijdens dit WK zit.