Braziliaanse superfan laat Flamengo shirt op zijn lichaam tatoeëren

De liefde voor een voetbalclub zorgt er soms voor dat mensen de gekste dingen doen. Denk bijvoorbeeld aan knokpartijen, ouders die hun kinderen naar een voetbalicoon vernoemen of die een verwijzing naar de club op hun lijf tatoeëren. Dat laatste wordt vaak gedaan door middel van het clublogo of een datum die belangrijk was voor de club. Mauricio dos Anjos vond dat niet genoeg en ging een stap verder. Of misschien wel 10 stappen. Eigenlijk is het niet eens uit te drukken in stappen..

Tattoo-shirt

De 33-jarige Braziliaan besloot namelijk voor een t-shirt te gaan, oftewel een tattoo-shirt. Hij koos voor het zwart met rode shirt dat de club droeg tijdens hun thuiswedstrijden in 2015 en liet het in zijn geheel, inclusief clublogo, achterkant en rugnummer, tatoeëren op zijn bovenlichaam. Niet eens een jaar waarin ze een prijs wonnen, maar waarschijnlijk vond hij dat gewoon de mooiste. In totaal heeft het zetten van deze tattoo 32 sessies en 90 uur geduurd.

Tja, zeg het maar: vet of compleet gestoord? Wij neigen toch een beetje naar gestoord, ondanks het feit dat we zo’n sterke clubliefde alleen maar toejuichen. We zijn in ieder geval zeer benieuwd of hij over flink wat jaren nog steeds blij is met deze beslissing of dat hij er spijt van krijgt. Dit zijn tatoeages waar mannen over het algemeen het meeste spijt van krijgen.

Bron: NSS Magazine