De brief die een vriendin voor haar vriend achterliet vanwege het WK gaat viral

Ja hoor, het WK 2018 in Rusland is eindelijk onderweg en dat betekent tientallen uren voetbalplezier. De enige die hier misschien niet zo blij mee zal zijn is jouw vriendin, maar zij moet zich de komende weken maar even aanpassen. Er zijn echter andere opties voor haar dan met jou meekijken en een voorbeeld daarvan gaat momenteel viral op social media.

Brief aan vriend

Keith Bell, een gast uit Engeland, vond bij thuiskomst namelijk een brief van zijn vriendin, die de komende weken bij haar zus gaat wonen om al het WK geweld te ontlopen en haar vriend de totale vrijheid te geven. Dat is al een prachtig gebaar als je het ons vraagt, maar wat er in die brief staat maakt het allemaal nog veel mooier.

We halen er even de mooiste stukjes uit, die we voor het gemak ook even voor jullie vertalen. Zo heeft ze bijvoorbeeld het telefoonnummer van Domino’s Pizza en de Chinese afhaaltent achtergelaten, zegt ze dat Keith’s vriend zijn schoenen aan moet houden omdat hij stinkvoeten heeft en laat ze weten dat Keith de gordijnen open moet doen als het licht is, omdat inbrekers anders denken dat er niemand thuis is. Oh ja, ze heeft ook nog een YouTube instructie video achtergelaten waarin uitgelegd wordt hoe hij het wasmachine moet gebruiken. Briljant.

Toch hoeft ze niet het huis te verlaten, want dit zijn 4 goede redenen om juist vaker samen met je vriendin voetbal te kijken.

 

Bron: Sport Bible