Britse rapper gebruikt voetbalshirts als ‘betaalmethode’ voor zijn concerten

De Britse rapper Loyle Carner is op tour en hij heeft wel een hele bijzondere ‘betaalmethode’ ontwikkeld voor zijn concerten. Natuurlijk kun je zijn tickets gewoon met geld betalen, maar als jij een heel gaaf retro voetbalshirt hebt dan mag je die inruilen voor een kaartje (of zelfs twee) voor één van zijn shows (bijv. in de Amsterdamse Melkweg). Carner regelt dit allemaal via  Twitter, waar hij conversaties heeft met geïnteresseerden. Hij laat ze direct weten of hij de ruil wil aangaan. Resultaat is een enorme kast aan heerlijke football kits en razend enthousiaste fans.

Enorme hoeveelheid retro-shirts

Het idee van deze actie kwam van een fan. Hieronder zie je een aantal van zijn conversaties op Twitter. Er zitten een paar echte pareltjes tussen.

Dit is slechts een greep uit een hele lading shirts die hij inmiddels heeft geruild. Zoals je in sommige conversaties ziet wil hij wel nagenoeg zeker zijn dat het om originele shirts gaat en niet één of andere slechte namaak. Wij vinden het in elk geval een geniale actie. Retro voetbalshirts zijn sowieso helemaal top, in dit artikel hebben wij de vetste die je op dit moment kunt kopen op een rijtje gezet.

Mocht je overigens niet bekend zijn met Loyle Carner, dan is dit zijn één van zijn meest populaire platen.

Bron: Soccerbible