Wat De Bruyne & andere Premier League sterren hun privé chef per dag betalen

Het zal je niet verbazen dat professionele voetballers goed, maar vooral gezond moeten eten om maximaal te presteren. Het enige probleem is echter dat deze voetballers óf niet zelf kunnen koken, óf er gewoon de tijd niet voor hebben. Wat doe je dan als je bakken met geld te besteden hebt? Juist, een privé chef inhuren die niet alleen heel goed kan koken, maar ook nog eens alles weet over sport en voeding. Jonny Marsh is zo’n chef die sterren als De Bruyne, Kyle Walker, Ilkay Gündogan en John Terry voorziet van voeding en tips.

Privé chefs voor de pro’s

Uiteraard is hij niet de enige privé chef die werk verricht voor voetballers, want de vraag is enorm. De schema’s voor voetballers worden intensiever en er wordt steeds meer van ze verwacht op fysiek gebied. De voeding moet dan perfect aansluiten op dat schema en voedingsdeskundigen/chefs als Jonny Marsh zijn daarin gespecialiseerd.

@kevindebruyne Only has the best food! ????

Een bericht gedeeld door Jonny Marsh (@chef_jonnymarsh) op

Hij komt in de huizen van deze pro’s, kookt voor ze, mag soms zelfs mee eten en geeft ze een schema waarin staat wanneer ze wat moeten eten. De kosten hiervan? Zo’n €550 per dag. De BBC ging bij Jonny langs om achter het verhaal van Jonny te komen en om te checken hoe het is om samen met deze sterren te koken en te eten. Hieronder de video.

Best RB in the premier league has the best food @kylewalker2 ??

Een bericht gedeeld door Jonny Marsh (@chef_jonnymarsh) op

At home with illy

Een bericht gedeeld door Jonny Marsh (@chef_jonnymarsh) op

Another happy client! @fellaini ?⚪️⚫️ • •

Een bericht gedeeld door Jonny Marsh (@chef_jonnymarsh) op

Ja, chef Jonny heeft het zeer goed voor elkaar. Wij willen trouwens wel wat gratis voedingtips geven. Deze drie soorten voeding zijn bijvoorbeeld als brandstof voor de spieren.

Bron: The Sun