Celtic presenteert het prachtige nieuwe thuistenue

Celtic en hun kledingsponsor New Balance presenteerde vandaag het nieuwe thuistenue voor volgend seizoen onder het motto: Live the Legend. Een verwijzing naar misschien wel de mooiste dag uit de geschiedenis van de Schotse club waarop ze de Europa Cup wonnen. Niet geheel toevallig is dat precies 50 jaar geleden. Het resultaat is overigens een juweel van een shirt en ongetwijfeld een shirt waar alle Celtic-fans ontzettend trots op zijn.

Celtic thuistenue 2017/2018

De schoonheid van het tenue begint al met de groen met witte horizontale strepen. Niks speciaals horen we je denken, maar dat is het ‘m juist. Ze zijn op de meest traditionele wijze op het shirt geplaatst en ze worden gecomplementeerd door gouden details en een aangepast clublogo met verwijzing naar die legendarische dag in Lissabon.

Bovenstaand logo zal ook op het aanstaande uit- en derde tenue komen. Het tenue wordt afgemaakt met een wit broekje en witte sokken, beide met gouden details. Om de lancering wat kracht bij te zetten hebben Celtic en New Balance de volgende schitterende video gemaakt.

Het nieuwe Celtic thuistenue 2017/2018 is hier te bestellen.

Leestip: Liverpool presenteert het nieuwe thuistenue voor volgend seizoen