Iemand maakt Netflix voor Champions League voetbal en het resultaat is briljant

Na een interlandbreak staat er deze week weer Champions League voetbal op het programma. Veel beter natuurlijk dan die ‘saaie’ interlands. Mocht je om één of andere reden toch nog niet zoveel zin hebben in een avondje Champions League voetbal dan kunnen we daar verandering in brengen. Iemand is namelijk zo geniaal geweest om een soort Netflix te maken dat helemaal om Champions League voetbal draait.

Champions League Netflix

‘Hoe dan?’ horen we je al denken. Nou, de video stamt eigenlijk al uit september en is geproduceerd door Tawsif Akkas, oftewel ‘Plaantik’. Een gast met zieke editing skills die al je favoriete tv shows en films op Netflix heeft omgetoverd naar voetbal/Champions League gerelateerde series en films. Check het briljante resultaat hieronder zelf maar eens.

‘Blancos’ (Real Madrid) in plaats van ‘Narcos’, ‘Anfield One-Nine’ in plaats van ‘Brooklyn Nine-Nine’ (onze favoriet), ‘Pique Blinders’ in plaats van ‘Peaky Blinders’ en dan hebben we er nog maar een paar genoemd. ‘Arrival’ om de aanstelling van Lampard bij Chelsea te vieren is ook prachtig. ‘Oranje is the new Oranje’ zagen we ook voorbij komen en het slotstukje met ‘Stranger Games’ is de kers op de taart.