Nike & Chelsea presenteren het nieuwe thuistenue met bijzondere print

Chelsea is nog vol aan het strijden om aan het einde van het seizoen bij de beste vier van Engeland te horen, maar stiekem kijken ze al naar volgend seizoen. Nike en Chelsea hebben namelijk het nieuwe thuistenue voor komend seizoen gepresenteerd en het resultaat mag je op z’n minst bijzonder noemen. Er is namelijk een print over het hele shirt te vinden die verwijst naar het iconische Stamford Bridge. Het stadion dat ze al sinds 1905 hun thuis noemen.

Chelsea thuistenue 2019-20

De ode aan het stadion komt dus in de vorm van de print, maar wat zien we precies op die print? Het zijn beelden van de Matthew Harding Stand, de Oost en West tribunes en natuurlijk het beroemde Shed End. De foto’s die de inspiratie achter de print vormen zijn gemaakt van binnen het stadion en we moeten zeggen dat het er behalve lekker retro ook gewoon heel cool uitziet.

Wat valt er nog meer over het tenue te zeggen? Nou, natuurlijk dat het blauw is en dat het een stijlvolle V-hals heeft gekregen. Op de achterkant van de nek is een rood en wit ‘CFC’ monogram geplaatst en aan de binnenkant de leeuw uit het clublogo met de tekst ‘PRIDE OF LONDON’ eromheen. Een blauw broekje en witte sokken maken het tenue helemaal af.

Op 4 mei zal Chelsea het shirt voor het eerst dragen tijdens de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. Je kunt het nieuwe Chelsea thuistenue nu hier bestellen.

Chelsea is trouwens niet de eerste Premier League club die het thuistenue voor komend seizoen al gepresenteerd heeft. Die eer gaat naar New Balance en Liverpool. Het classy nieuwe thuistenue van The Reds kun je hieronder checken. De dunne strepen zijn geïnspireerd op de tenues uit de jaren ’80.