Cillian Murphy vertelt wat je van Peaky Blinders seizoen 4 mag verwachten

Het is ongetwijfeld één van de terugkomende series waar we het meeste naar uit kijken: Peaky Blinders. De exacte datum van seizoen 4 is nog niet bekend gemaakt, maar in gesprek met het Ierse Today FM heeft Cillian Murphy, of beter gezegd: Thomas Shelby himself, al wat verklapt over het verhaal in het aankomende seizoen van de hitserie. Volledig zonder spoilers natuurlijk.

Peaky Blinders seizoen 4

Toen hij gevraagd werd naar de aanstaande afleveringen had Murphy er het volgende over te zeggen: “In de klassieke gangster cirkel begint het met de roots, gevolgd door rijkdom, het huis en al die materiële dingen. Vorig seizoen was duidelijk gericht op het materiële aspect, maar in seizoen vier gaan we weer meer terug naar onze roots. Dat is eigenlijk alles wat ik er nu over kan zeggen.” Meer richting seizoen 1 & 2 dus. Goed nieuws, want hoewel seizoen 3 heel vet was, staat seizoen 2 nog fier bovenaan volgens ons. De cast begint in maart pas met het filmen van het nieuwe seizoen, dus we verwachten het pas op de buis te zien vanaf de herfst of winter.

thomas shelby

We kunnen de fans van Cillian Murphy trouwens aanraden om het hele interview terug te luisteren. Zeker als je ook fan bent van Batman Begins en Inception. En laten we eerlijk zijn: wie is dat nou niet? Het interview is hier te vinden.

Leestip: Prison Break seizoen 5 gaat in maart van start

 

Bron: Joe.co.uk