UEFA lanceert korte film over CL finale met beelden die je nog niet eerder zag

De Champions League finale is alweer zo’n maand geleden en als we eerlijk zijn dan was de wedstrijd niet best. Toch hangt er altijd een zeer bijzondere sfeer rond de grootste wedstrijd van het jaar. Dat wordt door alle televisiezenders natuurlijk prachtig vastgelegd, maar nog steeds zijn er beelden die je nog niet gezien hebt. Die kun je nu checken in de schitterende korte film die UEFA heeft gemaakt.

Korte film van de Champions League finale

Ten eerste wordt de locatie van de finale heel mooi in beeld gebracht met beelden van zowel het stadion als de stad. Vervolgens krijg je een mooi kijkje achter de schermen bij de persconferenties en dan ga je de spelers het veld op volgen. Uiteraard krijg je ook beelden uit de wedstrijd te zien en het meest interessante daaruit is ongetwijfeld de communicatie die je van de scheidsrechter hoort met spelers en mede-officials, bijvoorbeeld over het penalty geval. Tot slot worden de festiviteiten van de Liverpool spelers en staf nog heel intiem in beeld gebracht.

Prachtige beelden van zeer intieme momenten tijdens het grootste sportevenement van het jaar. Ondanks dat er veel aan te merken is op de UEFA, verdienen ze toch wel de credits voor deze bijzonder fraaie video.