Club América lanceert gruwelijk vierde shirt in aanloop naar WK

In de voetbalwereld zijn we inmiddels gewend geraakt aan het feit dat clubs elk seizoen drie verschillende tenues dragen: eentje voor thuis, eentje voor uit en nog een alternatief tenue voor bijvoorbeeld bekerwedstrijden of internationale wedstrijden. Het Mexicaanse Club América doet daar eenmalig een schepje bovenop door een vierde shirt te lanceren.

Op zich een vreemd moment om nu nog een vierde shirt te lanceren, maar de timing heeft te maken met het aanstaande WK. Het tenue is namelijk een ode aan Mexico en dient als support naar de mannen die het land trots moeten gaan maken in Rusland.

Vierde shirt Club América

Het is Nike en Club América weer gelukt een heel vet shirt te lanceren. Het toffe patroon op de voorzijde zie je ook op de andere drie tenues van Club América. De kleuren zijn dit keer anders, helemaal in de stijl van Mexico (rood en groen). Heel nice.

Voor de fans van de Mexicaanse club is het wel een perfect shirtje voor aankomende zomer. Zo hoef je niet te kiezen of je het nationale shirt of het shirt van je club wilt dragen. Dit is een soort 2 in 1.

Vier shirts in seizoen is natuurlijk veel, maar het kan nog opmerkelijker. De spelers van Udinese droegen onlangs zelfs 11 verschillende shirts in één wedstrijd!