Ben je voor een club die vaak verliest? Dit komt door je karakter

Stelt jouw club je regelmatig teleur? Dat doet natuurlijk pijn. Voor sommigen is deze herhaaldelijke teleurstelling genoeg reden om van club te switchen, maar jij twijfelt daar geen seconde aan. Dit zegt iets over jouw persoonlijkheid. Volgens ons heeft het met de volgende karaktertrekjes te maken.

Pijn is fijn

Voor sommigen mensen geldt het principe ‘pijn is fijn’. Jezelf rot voelen na het verlies van je cluppie hoort daar ook bij. De kans dat jij in de slaapkamer gekke dingen als zweepjes gebruikt achten wij ook groot.

Loyaal

Tegenslagen maken jouw clubliefde niet minder. In voor- en tegenspoed ben jij er voor je club. Deze karaktereigenschap valt zeer te prijzen en gaat je ver brengen in het leven.

Optimist

Elk weekend een domper te verwerken krijgen en de week erop toch weer met goede moed naar het stadion gaan. Daarvoor moet je een rasoptimist zijn. Bij jou is het (bier)glas halfvol. Toppertje.

stoneisland

Is graag underdog

Je bent optimistisch, maar wil niet naïef overkomen. Wanneer je met fans van ‘betere clubs’ praat schik je jezelf dan ook graag in de underdog-rol. Mocht jouw club de drie punten pakken, dan is het feest extra groot.

Eigen identiteit

Jij voelt je verbonden met jouw geboortegrond. Voor jou dus geen clubs die minimaal 100 kilometer verderop liggen, maar gewoon de ploeg bij jou uit de regio. Jij bent iemand met een hart voor je dorp of stad. Deze liefde zit in elke vezel van je lichaam. Geen haar op je hoofd die er zelfs aan denkt om ooit te verhuizen.

Leestip: 5 tips voor mensen die tijdens FIFA regelmatig controllers slopen