Deze ‘dating app’ voor voetballers zoekt de perfecte club voor jou

Zat jij het afgelopen seizoen vaker op de bank dan je lief was en lijkt daar dit seizoen niet heel veel verandering in te komen? Dan is het te begrijpen dat je nogal ontevreden rondloopt bij je club. Dat kan ook het geval zijn als je je gewoon ondergewaardeerd voelt en benieuwd bent hoe je in de markt ligt bij andere voetbalclubs.

Tijd om eens naar een andere club te zoeken dan, maar hoe kom je met die clubs in contact en hoe vind je de juiste club die op zoek is naar iemand met jouw kwaliteiten? Het antwoord: ClubHoppr. De enige dating app die speciaal ontworpen is voor het vinden van jouw ideale voetbalclub. Zo werkt het.

Doelgericht zoeken

In plaats van dat je gaat kijken bij een club in de buurt, ongeacht het niveau waarop ze spelen, kun je met deze app heel doelgericht zoeken naar de juiste club. Belangrijk punt hierbij is dat je het gewenste niveau kunt selecteren, zodat je bij een team terecht komt die ‘op jouw niveau’ voetbalt. Natuurlijk speelt locatie ook een rol, want een paar keer per week uren rijden voor wat trainingen en een wedstrijd is niet echt ideaal.

Op zoek naar de perfecte match

Via je locatie en het door jou opgestelde spelersprofiel kom je in contact met potentiële voetbalclubs bij jou in de buurt. Hier kun je nog wat specifieke dingen invullen, zoals je lengte, je specifieke voetbalkwaliteiten of zelfs een video uploaden waarin je jouw voetbalkunsten toont. Via de app kom je ook meteen meer te weten over de clubcultuur van de desbetreffende club, kun je samenvattingen kijken en kom je erachter of ze wel op zoek zijn naar een type speler zoals jij.

Liefde op het eerste gezicht

Vind jij een club interessant en is die interesse wederzijds? Dan kun je via de app een berichtje sturen om elkaar alvast wat te leren kennen en om eventueel een gesprek te plannen, inclusief rondleiding op het sportpark. Ideaal toch?

Dus, als je ontevreden bent bij je huidige club of gewoon op zoek bent naar een nieuwe uitdaging: dit is de oplossing. En je weet wat ze zeggen hè: flirten is niet strafbaar. Dus ook al weet je niet zeker of je jouw huidige club wel wilt verlaten, je kunt altijd eens rondkijken en checken wat andere clubs te bieden hebben. Hier vind je meer over ClubHoppr en kun je jezelf alvast inschrijven.

Een andere reden om op zoek te gaan naar een nieuwe club is als je het gewoon niet kunt vinden met de trainer. Het lijkt wel alsof hij altijd jou moet hebben, maar waar zou dat aan kunnen liggen? Dit zijn 7 redenen waarom je trainer de pik op jou heeft.