Deze Colombiaan leverde de moeder der mislukte spelerspresentaties

2017 is niet alleen het jaar van de bizar hoge transfersommen, maar ook het jaar met de meeste fails tijdens spelerspresentaties. Dat lijkt een contradictie, maar dat is het helaas niet. Het lijkt erop dat al die camera’s grootverdienende profvoetballers doen verstenen waardoor ze er opeens uitzien als een houterige vijfdeklasser.

Dit jaar is de oogst wat betreft mislukte presentaties hoog. We trapten de zomer af met Theo Hernandez, die viraal ging door zijn gebrek aan techniek bij zijn Real Madrid-presentatie. Barcelona aanwinst Paulinho moest ook al achter een bal aan die hij niet in de lucht wist te houden en vandaag ging ook mega-aankoop Dembélé lelijk de mist in. Hieronder zie je zijn buitenaards slechte trick.

Fail Marco Perez

Voor de grootste mislukking blijven we wederom in Spanje, want de moeder der mislukte spelerspresentaties komt van Marco Perez. Deze Colombiaanse speler werd in 2010 gehaald door Real Zaragoza en ook hij kreeg bij de presentatie een bal in zijn hand gedrukt. Perez koos voor wat veilige dribbels, maar wat eenvoudig leek werd de meest genânte fail tijdens een spelerspresentatie ooit.

Het aankondigen van transfers kan overigens ook behoorlijk ‘mis’ gaan. Wat ons betreft strijden Sevilla, Besiktas en Chelsea om ‘slechtste spelerspresentatie’ van 2017.