COPA & Pearl Jam werken samen aan een collectie nationale shirts

Een sportmerk dat samenwerkt met één van de grootste bands ter wereld, dat zagen we nog niet eerder. Klinkt ook een beetje random, maar dat is het zeker niet. Er schuilt namelijk een mooi verhaal achter. Het team achter COPA is namelijk al jaren fan van de band en in 2014 kwam er een droom uit voor het Nederlandse merk. Frontman Eddie Vedder toonde het shirt namelijk op het podium in Amsterdam en nu, vier jaar later, hebben ze dus een officiële samenwerking te pakken met Pearl Jam.

COPA x Pearl Jam

Uit de collectie wordt zowel de passie voor voetbal als muziek van beide partijen duidelijk. Samen hebben COPA en Pearl Jam een collectie van 13 nationale voetbalshirts gecreëerd, wat lekker toepasselijk is vanwege het aanstaande WK en het feit dat de band natuurlijk fans over de hele wereld heeft. Natuurlijk zit er ook een van Nederland tussen en hoewel we niet naar het WK gaan, komt zo’n Oranje shirtje natuurlijk wel van pas met Koningsdag. Of bij één van de festivals waar Pearl Jam te zien zal zijn, zoals Pinkpop en Rock Werchter.

Heel tof toch? Deze en nog een paar andere COPA x Pearl Jam nationale shirts zijn exclusief via de Pearl Jam webstore verkrijgbaar.