Cristiano Ronaldo begint eigen denim kledingmerk ‘CR7 Limitless’

Cristiano Ronaldo is behalve een superster in het voetbal ook een grote jongen aan het worden in de zakenwereld. Hij heeft al zijn onderbroekenlijn, schoenen, hotels en daar komt nog een kledingmerk bij. Onder de naam CR7 Limitless gaat hij denim artikelen verkopen. Naast zijn intensieve samenwerking met Nike is hij dus druk bezig om zijn eigen naam flink te pushen en dat lijkt goed te gaan.

CR7 Limitless

De Portugees kondigde zijn CR7 Denim collectie onlangs aan en waarschijnlijk wordt ‘ie officieel gelanceerd in de maand juni. Het idee komt voort uit zijn liefde voor de stof, maar er zit nog een bepaalde gedachte achter. Volgens hem is het namelijk moeilijk om denim met de juiste fit te vinden, vanwege zijn gespierde atletische lichaam. Of heel veel mannen dat probleem hebben betwijfelen we, maar goed.

Bij de lancering zullen drie verschillende types denim geleverd worden in vijf verschillende fits. We hebben nog niet heel veel beeldmateriaal van de collectie, maar wat we zien ziet er wel gewoon goed uit. Al met al kunnen we gerust concluderen dat ome Ronnie verdomd goed bezig is.

Living limitlessly starts from within. #WeAreLimitless is coming!

Een bericht gedeeld door CR7 Denim (@cr7limitless) op

Limitless spirit in every single stitch. #WeAreLimitless is coming!

Een bericht gedeeld door CR7 Denim (@cr7limitless) op

Leestip: Ronaldo weigert op zwarte kicksen te spelen en dit is waarom