Cristiano Ronaldo gaat zijn acteerdebuut maken met Angelina Jolie

Op het veld kan hij al acteren als de beste en van een flinke dosis extra drama is hij ook niet vies. Niet gek dus dat hij al eens heeft aangegeven geïnteresseerd te zijn in acteren. Binnenkort lijkt zijn debuut als acteur dan echt plaats te gaan vinden, want Turkish Football meldt dat hij zal verschijnen in de Turkse TV show Hayat Koprusu. De serie gaat over het leven van Syrische vluchtelingen die vluchten van de burgeroorlog. Het zal worden uitgezonden in Tukije, het Midden-Oosten & Latijns Amerika.

Ronaldo de acteur

Het filmen van de serie begint in april in het zuid-oosten van Turkije, dichtbij de Syrische grens. Ronaldo zal er dan nog niet bij zijn, want hij is dan nog gewoon bezig met het drukke seizoen van Real Madrid. De director van de serie, Eyup Dirlik, vertelde het volgende aan Turkish Football: “We beginnen in de eerste week van april met filmen. Het gaat over de benarde situatie waar een vluchtelingenfamilie in zit en wat ze allemaal moeten doorstaan. Acteurs en actrices vanuit de hele wereld zullen erin verschijnen, zoals Cristiano Ronaldo, Angelina Jolie & Nancy Ajram”.

Driving into 2017, another dream year ahead #DontCrackUnderPressure #tagheuer

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano) op

Als je dan toch moet debuteren in het vak, dan maar meteen met Angelina Jolie. Niet verkeerd. Het is echter nog wel onduidelijk of de twee tegelijk in de serie verschijnen en dus echt samen gaan werken. Het past in ieder geval bij de ambities van Ronaldo, die vorig jaar aangaf interesse te hebben in de filmindustrie. Natuurlijk wel pas na zijn voetbalcarrière, want de twee combineren lijkt ons onmogelijk.

Leestip: Nieuw Nike contract gaat Ronaldo miljardair maken

Bron: 101 Great Goals