Cristiano Ronaldo geeft Odell Beckham Jr. een kijkje in zijn Bugatti Chiron CR7

Het is altijd leuk om te zien wanneer grootheden elkaar ontmoeten. NFL-ster Odell Beckham Jr. bezocht “GOAT” Cristiano Ronaldo in Madrid om eventjes bij te kletsen over van alles en nog wat. Deze ontmoeting werd opgezet door Nike, die beide sporthelden onlangs verwende met hele dikke sponsorcontracten.

Naast een gezellige chit-chat wisselden CR7 & Odell Beckham Jr. hun wedstrijdschoenen uit. Dat was niet het meest enerverende moment van de middag, die vond namelijk buiten plaats. Ronnie had zijn peperdure Bugatti Chiron meegenomen en wilde deze graag even aan zijn Nike-collega showen. En die was overduidelijk onder de indruk van de Chiron CR7.

Hieronder zie je een video van Beckham Jr. Het is een korte video met highlights van de ontmoeting. Aan het einde van de video zie je de American Football-speler in de Bugatti.

Im just in Madrid koolin wit Real one… @cristiano

Een bericht gedeeld door Odell Beckham Jr (@obj) op

Wat een buitenaards ding is dat toch, die Chiron. Hieronder zijn ook nog wat beelden van Odell’s Insta stories. Hierin zie je het interieur van de Chiron nog beter. Te gruwelijk gewoon.

Odell sloot de middag af met mooie woorden voor Cristiano: ‘Mijn broer, ik kan je niet genoeg bedanken. Je hebt mij altijd geïnspireerd. “You showed me luv fam!” Dank je, @cristiano.”.

Ronaldo was gistermiddag weer de grote man voor Real Madrid. Net als tegen PSG, afgelopen dinsdag. De beelden uit de Real-kleedkamer na de overwinning waren schitterend om te zien.