Cristiano Ronaldo maakt bijzonder statement met zijn ‘nieuwe look’

Het was weer raak voor Cristiano Ronaldo vandaag. Al na een paar minuten maakte hij tegen Marokko alweer zijn vierde van dit WK door een corner binnen te koppen en daarmee is hij hard op weg om topscorer van het toernooi te worden. We willen echter even terug naar vóór de wedstrijd, naar het moment dat Ronaldo de bus uitstapte. Hij heeft namelijk een sikje laten groeien. Niks bijzonders horen we je denken, maar wij zijn er van overtuigd dat er een reden achter zit.

De sik van Ronaldo

Een sik zoals die van Ronaldo wordt in het Engels ook wel de ‘Goatee’ genoemd, wat verwijst naar de sik die een geit onder de kin heeft hangen. In het woord ‘Goatee’ zit ook ‘GOAT’ wat ‘Geit’ betekent en een afkorting is voor ‘Greatest Of All Time’. Net als met zijn manier van juichen na de eerste goal tegen Spanje wil hij dus even aan de wereld duidelijk maken dat hij de allerbeste ooit is.

Heeft het dan allemaal met zijn obsessie om als de beste gezien te worden te maken? Dat speelt natuurlijk wel een belangrijke rol, maar wij vermoeden dat het ook te maken heeft met een fotoshoot die Messi had voorafgaand aan het WK. Hij werd voor Paper Magazine namelijk gefotografeerd met een geit, om aan te tonen dat de Argentijn de allerbeste ooit is.

Ronaldo zal hierdoor op zijn pik zijn getrapt en haalt nu zijn gram met 4 goals in 2 wedstrijden, de manier van juichen én het sikje. Tja, daar is weinig tegenin te brengen.

Bron: Sport Bible