Cristiano Ronaldo gaat carrière maken als superheld in Striker Force 7

Als voetballer komt Cristiano Ronaldo al behoorlijk in de buurt van een superheld met zijn prestaties op het veld, maar dat was nog niet genoeg voor de Portugees. Hij gaat namelijk officieel carrière maken als superheld CR7 in de comic Strike Force 7. Met trots deelde hij de eerste trailer op zijn social media.

Superheld CR7 in Strike Force 7

In principe is het dus een stripboek wat gemaakt gaat worden, maar om de mensen enthousiast te maken is er eerst een video gemaakt. Daarin zien we dat het kwaad opeens toeslaat als hij zijn handtekeningen aan het uitdelen is. Met een druk op zijn horloge verandert hij in superheld CR7 met ongekende (voetballende) superkrachten. Daarbij krijgt hij trouwens hulp van een soort Robin zoals je die bij Batman ziet. In de cartoon zullen er overigens meerdere ‘hulpjes’ voorbij komen.

Natuurlijk heeft Ronaldo nog wel wat te zeggen over het idee achter de cartoon: ‘Op dezelfde manier als dat voetbal verschillende culturen en mensen over de hele wereld verbindt, geloof ik dat fantastisch geanimeerde personages en helden hetzelfde kunnen doen en daarom ben ik blij om deze passies van voetbal en superhelden samen te brengen.’

Als je sowieso van cartoons houdt, probeer het dan eens uit. Je kunt er via Free Comic Book Day namelijk gratis een checken. Verder zijn de stripboeken via de officiële website van Striker Force 7 verkrijgbaar. En wie weet komt er ooit nog een verfilming à la Avengers.