Cristiano Ronaldo verwent zichzelf met gruwelijk sicke Ferrari

Dat professionele voetballers nogal van luxe houden is geen verrassing, iets wat Zlatan onlangs ook bewees met zijn nieuw jacht t.w.v. €8 miljoen. Cristiano Ronaldo kan er ook wat van en inmiddels heeft de Portugees een ongelofelijke vloot aan auto’s in de garage staan, waarvan deze nieuwe Ferrari F12tdf ongetwijfeld één van de allermooiste is. Wat een beest is dit zeg!

Nieuwe Ferrari Ronaldo

Je moet natuurlijk wat als je een kleine honderd miljoen per jaar binnen harkt en daarom geven wij hem groot gelijk dat hij zichzelf af en toe verwent met een sicke wagen zoals deze Ferrari F12tdf. Dit is zo’n beetje de meest opgefokte en meest ultieme versie van de F12 waarvan er maar 799 zijn gemaakt. Ook qua vermogen is het een upgrade van de normale F12.

Arrived ???

Een bericht gedeeld door Cristiano Ronaldo (@cristiano) op

Waar de ‘gewone’ F12 met een 6,3-liter V12 740 pk heeft is het vermogen bij deze variant opgekrikt naar 780 pk. Het resultaat is een bloedmooi en razendsnel monster die van 0 tot 100 km/u gast in 2,9 seconden en precies 5 seconden later al op de 200 km/u zit. Volgens Ferrari ligt de topsnelheid boven de 340 km/u, dus dat wil ook wel. Over de kleur waarin Ronaldo ‘m heeft laten komen zijn wij trouwens ook heel enthousiast. Een wijnrode kleur in combinatie met gele en zwarte details, geweldig.

Een iets ander kleurtje, maar zo zie je de volledige Ferrari F12tdf wat beter.

Over de prijs van deze wagen is niet heel veel bekend, maar naar verwachting ligt ‘ie tussen de €350.000 en €400.000. Oftewel zowat niks voor iemand als Ronaldo. Daarom zou hij er makkelijk nog deze Porsche Mission E bij kunnen kopen. Wat ons betreft de bruutste elektrische auto die er is.