David Beckham werkt samen met Peaky Blinders aan nieuwe kledinglijn

Dat David Beckham na zijn voetbalpensioen niet stil zit moge duidelijk zijn. Deze baas houdt zich onder andere bezig met goede doelen, zijn eigen whisky merk én hij is mede-eigenaar van modemerk ‘Kent & Curwen’. Een high class Engels merk dat al sinds 1926 bestaat, maar echt bekend werd nadat Beckham er in 2015 grootaandeelhouder werd. De laatste samenwerking die het merk is aangegaan is met niemand minder dan de ‘Peaky Blinders’.

David Beckham x Peaky Blinders

Het merk had altijd al wat authentiekere kleding uit de Engelse tijd van vroeger, maar deze collectie kan toch wel degelijk als een ode aan de show worden gezien. De collectie heeft de naam ‘Garrison Tailors’ gekregen, wat natuurlijk een verwijzing is naar de stamkroeg van de familie Shelby. Verder is de connectie tussen de serie en het merk zichtbaar in de kleding, zoals je hieronder in de video kunt zien.

Het oogt toch allemaal net wat chiquer dan de kleding die je bij de show Peaky Blinders voorbij ziet komen, maar de link is zeker zichtbaar. Dit is trouwens de herfst-/wintercollectie voor 2019, dus het duurt nog even voordat ‘ie te koop is. Mocht je benieuwd zijn naar meer van dit merk, dan kun je terecht op de webshop van Kent & Curwen.

Wist je trouwens al dat Beckham ook bezig is met het opzetten van zijn eigen voetbalclub in de VS? De naam en het clublogo zijn al bekend gemaakt.

Bron: LADbible