David Beckham’s Inter Miami toont eerste beelden van het nieuwe stadion

Vorig jaar werd bekend dat één van David Beckham’s ultieme dromen werkelijkheid zou worden. Hij krijgt namelijk zijn eigen MLS club en in september werd de naam van de club onthuld: Internacional Club de Futbol Miami, oftewel Inter Miami CF. Ook het bijbehorende clublogo werd gepresenteerd en wij waren zwaar onder de indruk. Om het geheugen even te verfrissen kun je ‘m hieronder checken.

Inter Miami stadion

De reiger staat centraal in het logo, maar daar houdt het nog niet op met de reiger als symbool voor de club. Het bijzonder mooie dak van het nieuwe stadion is namelijk volledig geïnspireerd op de vleugels van de reiger tijdens het vliegen. Dat dat zal overigens een roze kleur krijgen, net zoals de kleur die terugkomt in het logo. Die kleur kun je dus ook in het tenue terug gaan verwachten.

Inter Miami CF heeft vorige week een video geplaatst waarin ze een sneak peak geven van hoe het nieuwe stadion eruit kan komen te zien als de plannen goedgekeurd worden. Ondanks dat ze al vanaf 2020 aan de MLS mee gaan doen zou het nieuwe stadion in 2022 klaar moeten zijn. En wat voor een stadion zou dat worden zeg. Laten we hopen dat de plannen goedgekeurd worden.

Dat wordt een verplicht bezoekje de volgende keer als je in de buurt van Miami bent. Vanaf 2022 dan. Wanneer Inter Miami volgend jaar zijn debuut gaat maken in de MLS dan zal één van de twee tenues trouwens bijna zeker wit zijn. Dat is bij zo’n beetje alle MLS clubs het geval namelijk. Waarom de teams een wit tenue ‘moeten’ hebben lees je hier.