David De Gea laat het internet ontploffen na wereldpot tegen Arsenal

De laatste jaren heeft David De Gea zichzelf al definitief gevestigd tussen de beste keepers ter wereld, maar dit seizoen mag toch wel gezegd worden dat de Spaanse doelman van Manchester United op eenzame hoogte staat. Hij produceert reddingen die geen andere keeper kan en fouten maakt hij niet tot heel zelden. Afgelopen weekend was het weer raak bij de uitwedstrijd tegen Arsenal die eindigde in 1-3 voor United, vooral door De Gea. Hij maakte namelijk 14 reddingen van de 15 schoten op goal. Een gedeeld Premier League record. Hier kun je ze allemaal checken en let vooral even op de momenten rond de 40 seconden en 1 minuut 30. Sick.

#ThingsDavidDeGeaCouldSave

Ook het internet, of beter gezegd Twitter, had geen woorden voor De Gea’s prestatie en daarom gingen ze maar memes maken onder de hashtag #ThingsDavidDeGeaCouldSave. Die hashtag werd trending en de memes die werden geproduceerd zijn puur goud. Oh even voor de dames en heren die niet zo goed Engels spreken/lezen en zich afvragen wat deze hashtag betekent: #DingenDieDavidDeGeaKanRedden. Ga eventjes zitten en geniet van de kracht van het internet.

Haha dit is toch geniaal. Wat houden we toch van de kracht van het internet. En van De Gea trouwens, want wat een ongelofelijk goede keeper is dat zeg.