De 5 dikste sneakers van afgelopen week (32)

Yes, het is weer zaterdagmiddag en dus tijd voor een rondje sneakers. Naast een liefde voor voetbalschoenen zijn we ook redelijk verslaafd aan hele vette sneakers. En omdat jij geen tijd hebt om het hele internet af te struinen voor verse patta’s doen wij dat gewoon voor je. Hieronder vind je de vetste van week 32.

adidas NMD Red Apple –  Ter ere van de nieuwe flag ship store in New York lanceert adidas een hele vette NMD sneaker. Helaas is deze wel alleen daar te koop. Mocht je een maatje in New York hebben, vraag hem dan even of hij de avond voor de opening (17 Augustus) alvast in een slaapzak voor de deur wil gaan liggen.

ADIDAS new york NMD

Nike Lunar Flow Premium Triple Black – De Lunar Flow is al een hele fijne schoen, maar in deze classic zwartlederen uitvoering lijkt het welhaast een voetbalschoen. Een hele mooie om precies te zien. De schoen is nog nergens te koop, maar daar gaat de komende weken verandering in komen.

Nike-Lunar-Flow-Lsr-Premium-Triple-Black

Nike Air Huarache Run Sail Mid Navy Brown – De Huarache is één van onze favoriete Nike sneakers. Zonder twijfel. Niet elke colorway vinden we even mooi, maar deze is weer heel nice. Kopen kan vanaf maandag hier.

nike-air-huarache-run-prm-sail-mid-navy-brown-4

Nike Free Inneva Woven Triple Black – Deze patta’s excelleren in comfort, maar bovenal in schoonheid. De geweven textuur van de zwarte upper geeft deze schoen zoveel klasse. Kopen kan hier.

nike-845014-001-free-inneva-woven-2-black-black-black-14

New Balance 580 20th anniversary – De 580 bestaat 20 jaar en om dat te vieren releaset New Balance een hele vette gradient uitvoering. Hij komt in twee kleurencombinaties: zwart-wit en oranje-roze. Heel cool. Hier zijn te koop.

new-balance-580-gradients-20th-anniversary-15 new-balance-580-gradients-20th-anniversary-2

Je bent weer helemaal op de hoogte. Volg Never Offside op Facebook als je ook volgende week weer een sneaker-update wilt krijgen.

Leestip: De 5 dikste sneakers van afgelopen week (31)