De 5 vetste voetbalshirts van afgelopen week

Afgelopen week zat bomvol nieuwe shirtreleases. Tientallen nationale en internationale clubs grepen de eerste week na het EK aan om de shirts voor het nieuwe voetbalseizoen te presenteren. De hele Spaanse top drie vond donderdagochtend het allerbeste moment, met als gevolg dat ze elkaar een beetje in de weg zaten. Om te voorkomen dat je door al het gedrang iets gemist hebt presenteren we je onze vijf favoriete shirts van afgelopen week.

FC St. Pauli 3e shirt – Deze cultclub uit Noord-Duitsland staat bekend om haar altijd opzienbarende shirts. Under Armour is dit seizoen voor het eerst de shirtsponsor van de club en ook zij zijn er in geslaagd om er iets indrukwekkends van te maken. Kijk dit dan. Vanaf €75 is hij hier van jou.

St Pauli 3e 1

Atletico Madrid Uitshirt – Het thuisshirt van Atletico is, zoals verwacht, rood-wit en dus niet heel erg spannend. Het uitshirt daarentegen is een plaatje. Hij is helemaal zwart met gouden details. Echt pure klasse en echt wel een must have voor de Atleti-fan. Vanaf €69,99 is hij van jou.

Atletico Madrid uit 16/17

FC Bayern München Uitshirt – Robben en co spelen volgend jaar hun uitwedstrijden in een parel van een shirt. Op de voorzijde vind je diagonale lijnen die zorgen voor een flitsend uiterlijk. De basiskleur, een vette grijstint, is heel nice en de felrode adidas-strepen maken ‘m helemaal af. Deze gaat ook vanaf €69,99.

bayern munchen shirt

Everton FC Uitshirt – Soms is het gewoon leuk om een shirt te hebben waar niet iedereen al in rondloopt. Als zo’n shirt dan ook nog eens heel erg vet is, dan heb je eigenlijk de perfecte combi te pakken. Het derde shirt van St. Pauli valt in deze categorie, maar het uitshirt van Everton ook zonder enige twijfel. Wil je deze op de kop tikken, dan moet je in de shop van Everton zijn.

everton uitshirt

Real Madrid Uitshirt – Eigenlijk konden we niet kiezen tussen het thuis- of uittenue van Madrid. Vanwege de bijzondere paarse kleur zijn we toch voor de laatste optie gegaan. Dit is gewoon even net wat anders dan normaal en dat is precies wat we zo vet vinden aan het shirt. Hij is hier te koop vanaf €69,99. Het thuisshirt ook.

Real Madrid uit Marcelo

Met een van deze vijf shirts ga je sowieso de show stelen. Mocht er toch niks voor je tussen zitten dan moet je misschien even naar onze top 10 (van vóór 7 juli) kijken waarin we de 10 vetste voetbalshirts hebben samengesteld. Moet helemaal goed komen.