De Under Armour Spotlight maakt een knallende entree

Na één seizoen zegt Under Armour definitief vaarwel tegen de Speedform, maar wees gerust. De vervanger staat namelijk al klaar in de vorm van de Spotlight. Net als bij de Speedform draait de Spotlight om één ding: snelheid. Natuurlijk is er wel het een en ander veranderd, vooral op het gebied van comfort. Nu raas jij dus langs de verdediging met het gevoel alsof je op wolken loopt.

Under Armour zelf durft zelfs te stellen dat het de meest comfortabele speedschoen op de markt is. Wijzelf durven in ieder geval te stellen dat het een van de mooiste is, want wat zien ze er goed uit!

De Spotlight is van het zelfde bovendeel gemaakt als de SpeedForm, maar is nu scherper dan ooit en uitgerust met een nieuwe, anatomisch perfecte hielkap. Een synthetisch deel aan de buitenzijde dat voor ondersteuning zorgt en een stretchend materiaal aan de binnenkant. Deze stretchende constructie creëert een optimale fit én verbetert je touch op de bal. Wie weet helpen deze kicksen wel Memphis z’n oude vorm terug te vinden, want na de SpeedForm zal hij nu het gezicht zijn van de Spotlight.

Ben de eerste van jullie team met deze parels en bestel ze hier voor €119 tot €220.

Leestip: De 7 vetste voetbalschoenen die je dit EK aan het werk ziet

Bron: Unisport