Dit is het best mogelijke Eredivisie elftal in FIFA 19

Afgelopen weekend al flink wat FIFA 19 gespeeld via de demo? Helaas kon je dan nog niet met Eredivisieteams aan de slag, want daarvoor moet je wachten tot de officiële release. Toch zijn de ratiangs van de Eredivisiespelers wel al bekend en dus kunnen we net zoals de voorgaande jaren alvast een elftal maken van de beste Eredivisiespelers in FIFA 19.

Beste Eredivisie elftal FIFA 19

Het zal niet helemaal als een verrassing komen dat de beste spelers bijna allemaal bij landskampioen PSV of Ajax spelen. We hebben even onderstaand elftal overgenomen van Nederlands YouTuber LuckyGraafNL, maar omdat sommige spelers op dezelfde positie dezelfde rating hebben zijn er ook nog een paar wisselspelers. Die alternatieven zullen we hieronder nog even geven. Natuurlijk is er gekozen voor de Hollandse 4-3-3. Let’s go.

Keeper: Jeroen Zoet (80)

Verdediging: Nicolas Tagliafico (79) – Daley Blind (79) – Matthijs de Ligt (80) – Joël Veltman (76)

Middenveld: Dusan Tadic (80) – Hakim Ziyech (82) – Vilhena (77)  Alternatieven voor Vilhena met dezelfde rating zijn Frenkie de Jong, Jorrit Hendrix, Gaston Pereiro en Erick Gutierrez.

Aanval: Steven Bergwijn (77) – Luuk de Jong (78) – Hirving Lozano (80) Alternatief voor Luuk de Jong met een rating van 78 is Robin van Persie.

Nou, dat zijn dus de beste spelers van onze Eredivisie. Wil je nou echt alle ratings zien van alle Eredivisie-spelers? Dan moet je onderstaande video van LuckyGraafNL even checken.

Heel leuk en aardig natuurlijk die Eredivisie-ratings, maar wie zijn nou echt de allerbeste van het hele spel? Hier vind je de top 20. En hier kun je ook de volledige lijst met nieuwe Icons zien. Daar zitten er een paar tussen met een Eredivisie verleden.