De FIFA 19 speed boost is heel simpel uit te voeren & gruwelijk effectief

Je bent inmiddels al maanden FIFA 19 aan het spelen en toch ben je nog op zoek naar de meest effectieve skill moves. Als een dolle druk je op allerlei knopjes in de hoop dat jouw speler iets magisch doet, maar heel effectief is dat niet. De meest effectieve skill move in FIFA 19 blijkt gewoon heel simpel te zijn en je kent ‘m zeker al, maar voer je ‘m goed uit?

De meest effectieve skill move

Het is namelijk het nepschot wat in FIFA 19 zwaar overpowered is. Je weet wel, de schiet of voorzet knop indrukken, snel gevolgd door het passing knopje. Aangezien het een 1 ster skill move is kan iedereen ‘m uitvoeren en hij is ook nog eens heel snel in FIFA 19.

Om er een flinke speed boost achteraan te gooien moet je er wel voor zorgen dat je het nepschot uitvoert in een hoek van 45 graden naar voren, richting het zwakkere been van de speler. Als je richting je sterke been gaat doet ‘ie namelijk een nepschot met de buitenkant van de voet en is de versnelling niet aanwezig.

De ultieme FIFA 19 speed boost

Door het nepschot goed uit te voeren is er al een versnelling te zien, maar het kan nóg sneller. Door tegelijk met het ‘fake shot’ L1 (PS4) of LB (Xbox) in te drukken wordt de echte speed boost geactiveerd. Het enige nadeel hierbij is dat de speler de bal minder dichtbij zich houdt, waardoor er meer kans op balverlies is als de tegenstander nog spelers achter de man heeft staan die je probeert te passeren. Hieronder wordt het nog eens uitgelegd en zie je hoe overpowered deze speed boost is in FIFA 19.

Start dus maar vlug FIFA 19 op, ga online en vernietig je tegenstander met dodelijk simpele skill move. Mocht je tegen je vrienden spelen, dan hoor je je wel aan deze 10 regels te houden.