Deze FIFA 17 camera instellingen gaan jou helpen alles te winnen

Als jij je tactiek aan het bepalen bent om je online tegenstander helemaal te slopen heb je jouw strijdplan al klaar. Door maandenlang spelen weet jij precies met welke spelers jij het beste rendeert, welke opstelling daarbij hoort en zelfs alle aangepaste tactieken heb je helemaal onder de knie. Toch komt het nog wel eens voor dat je de boot in gaat. Frustrerend is dat. Een Reddit gebruiker overkwam hetzelfde en dus probeerde hij eens iets anders: andere camera instellingen. Dat bleek een gouden greep, want sindsdien wint hij zo’n beetje alles in divisie 1.

De perfecte camera instellingen

Wij snappen ook wel dat je iedereen van alles kunt wijs maken zonder bewijs, maar zijn beredenering over deze camerastand en de gevolgen ervan zijn eigenlijk heel logisch.

“Ik heb de camera instellingen veranderd naar “Co-op”, de “Camera Zoom” op 0 gezet en de “Camera Height”op 20. Op dit punt is de camera zover uitgezoomd als kan en het is bizar hoe veel dit helpt. Je ziet alle spelers op het veld en je ziet de formatie van het team ten alle tijden.

fifa player ratings

Verdedigen werd belachelijk makkelijk doordat ik makkelijker tussen spelers kon wisselen en de looplijnen van mijn tegenstander duidelijker waren. En omdat de camera zo ver uitgezoomd is lijkt het veld veel minder krap. Hierdoor kan ik slimmere passjes geven en voel je minder druk als je de bal hebt. Nu win ik constant in divisie 1 na deze simpele verandering.”

Zoals we al zeiden: klinkt heel logisch allemaal. Probeer het dus even uit. Werkt het niet, dan kun je het ook zo weer terugzetten naar de basisinstellingen.

Leestip: Met deze techniek scoor je gegarandeerd elke penalty in FIFA 17

Bron: 90min