De klassieke Gloro van adidas heeft een ‘Predator’ jasje gekregen

Adidas schakelt weer een versnelling terug en presenteert een nieuwe kleuruitvoering van de classic Gloro 15.1. Het blijft fascinerend om te zien hoe adidas met de Gloro silo omgaat, want er is al vrij lang een 16.1 versie. Die is wat moderner en heeft bijvoorbeeld niet de tong met elastiek die de 15.1 wel heeft. Door de aanhoudende vraag naar zo’n tong blijft adidas echter regelmatig de Gloro 15.1 uitbrengen en daar zijn wij, net als velen andere, heel blij mee.

gloro-predator-2

gloro-predator-1

Toen we deze kicksen voor het eerst zagen dachten we meteen: Predator Mania. Je weet wel, de meest populaire voetbalschoen allertijden in het zwart, rood en wit met elastiek aan de tong voor een vergroot schietvlak. De zwarte adidas strepen steken heerlijk af tegen de witte bovenkant. De rode tong en zool maken de ‘Predator-look’ compleet. Misschien niet de meest originele kleurencombo, maar wel één van de beste.

gloro-predator-4

gloro-predator-5

De upper van de Gloro 15.1 is gemaakt van premium kangoeroe-leer voor een hoog level van comfort. Een oerdegelijke schoen van klassieke schoonheid. Daar komt ook nog eens bij dat je ze al hebt voor een €100. Je kunt ze hier bestellen. Ondanks dat dit gewoon een heerlijke lederen classic is zouden jeugdspelers van City er niet op mogen voetballen. Die moeten namelijk verplicht op zwarte kicksen spelen. Een maatregel die wij belachelijk vinden.

Leestip: ‘Gaat City jeugdspelers ook verplichten hun kop kaal te scheren?’