De nieuwe adidas Gloro ‘Speed of Light’ collectie

Eerder lanceerde adidas het ‘Speed of Light’ pack, bestaande uit de ACE 16, X 16 en Messi16, maar is de oldschool voetballer natuurlijk nog niet tevreden mee. Die wil namelijk een gewone no nonse voetbalschoen van leer die niet bol staat van allerlei rare fratsen. Daar speelt adidas nu deels op in met de nieuwe Gloro 16.1 ‘Speed of Light’ collectie. We zeggen deels, omdat de kleuren van deze klassieke voetbalschoenen alles behalve gewoon en behoudend zijn.

De schoen zelf is dat natuurlijk nog wel, maar heeft nu dus een iets opvallender jasje gekregen. Het is duidelijk dat adidas alle ogen op zich gericht wil hebben tijdens de start van het seizoen. Elke silo zal namelijk je tv scherm uit knallen.

adidas Gloro blue

De collectie bestaat uit de van veters tot noppen ‘Solar Red’, ‘Shock Blue’ en ‘Solar Yellow’ Gloro en eigenlijk zijn die felle kleurtjes ook wel wat deze silo verdient. Op het veld, en ook daarbuiten, krijgt deze fantastische schoen namelijk niet de aandacht die het verdient. Een schoen voor de purist, gemaakt van het meest comfortabele kangoeroe-leer en een tijdloos design. We weten natuurlijk ook wel dat de voetballers ‘van de oude stempel’ helemaal niet op deze kleurtjes zitten te wachten, maar doe eens gek en ga er gewoon voor. Voordeel van deze kleuren is in ieder geval wel dat ze goed te combineren zijn met heel veel tenues.

adidas Gloro Yellow

adidas Gloro red

Hoe dan ook, wij zijn fan van deze traditie schoen. Dat heeft niet alleen met de kwaliteit van de schoen te maken, maar zeker ook met het prijskaartje wat hieraan hangt. Voor slechts €99,95 kun je hier jouw favorietje kleurtje uitkiezen.

Leestip: Dit is de nieuwe adidas ACE, X en Messi ‘Speed of Light’ collectie