De nieuwe Ferrari GTC4Lusso is de perfecte combo van racen & luxe

Jarenlang kende we de vierzitter van Ferrari als de FF, maar tegenwoordig gaat deze Italiaan door het leven als GTC4Lusso. Een indrukwekkende sportauto die de werelden van raceprestaties en luxe perfect combineert. Je kunt dus lekker lang blijven liggen voor de wedstrijd om vervolgens met 3 medepassagiers naar die uitwedstrijd te gassen. Oké, waarschijnlijk kun je het niet betalen, maar het klinkt mooi toch?

gtc4lusso-t-01

De V12 motor produceert maar liefst 679 pk’s, raast van 0 tot 100 in 3.4 seconden en heeft een topsnelheid van 335 kilometer per uur. Daar wordt je wel stil van als je op de achterbank zit. Maar een 4-zitter heeft natuurlijk ook de nodige luxe en verfijndheid nodig, zoals het “ultra-intuïtieve infotainment systeem” dat een 10.25 inch HD touchscreen heeft en een satelliet navigatie met 3D mapping mogelijkheden. Daarnaast heeft Ferrari een climate control systeem ontwikkeld die 25% stiller en efficiënter is. Kun je extra genieten van het heerlijke geluid dat dit beest produceert.

gtc4lusso-t-00

gtc4lusso-t-02

gtc4lusso-t-03

gtc4lusso-t-04

De officiële verkoopdatum is nog niet bekend en de prijs ook nog niet, maar je kunt wel alvast genieten van onderstaande beelden en het prachtige geluid.

Leestip: Binnenkort verwachten we topvoetballers in deze Bentley te zien

Bron: HiConsumption