De Furon 2.0 is een magistrale schoen in zwart & wit

Toen we de nieuwe kleuruitvoeringen van de New Balance Furon 2.0 zagen stonden we bijna op om te klappen. Kicksen met zo’n fraai minimalistisch uiterlijk zagen we nog niet vaak. Stijlvol en subtiel in het zwart en wit. Of je nou kiest voor zwart of wit maakt eigenlijk geen fluit uit, met beide sta je als een baas op het veld.

New Balance Furon 2.0 ‘Black’

Zwarte schoenen doen het eigenlijk altijd goed. Toch geeft New Balance een extra klassieke twist aan de Furon door er geen raar kleurtje aan toe te voegen, maar voor een witte ‘N’ van New Balance te gaan. Geweldig. Genoeg over de schoonheid, over naar het technologische praatje. De schoen is gehuld in een ‘Hybrid Mesh’ upper die niet alleen voor comfort en controle zorgt, maar ook erg licht is. De ‘Galaxy Sprint Spike’ kraag is nieuw voor de Furon en heeft een asymmetrische fit. Ook het ‘Top Line Lacing’ systeem is geïntroduceerd om de locked-in fit te perfectioneren.

new balance furon zwart

new balance furon zwart 2

new balance furon zwart 3

New Balance Furon 2.0 ‘White’

Het perfecte contrast van bovenstaande zwarte uitvoering. Een kraakhelder witte upper met wit New Balance logo. De schoen voor de stylist die niet bang is om op te vallen op het veld en niet bang is voor de tegenstander. Ongelofelijk stijlvol met alle pluspunten die je verwacht van een moderne schoen. Dat technische praatje hoeven we niet nog een keer te voeren, want dat hebben we hierboven al gedaan. Je hoeft alleen nog maar te genieten van onderstaande plaatjes.

new balance furon wit 4

new balance furon wit 2

new balance furon wit 3

De enige vraag die rest is: ga je voor zwart of wit? Je kunt ze hier bestellen.

Leestip: Dit zijn de 10 vetste voetbalschoenen onder de €150