De nieuwe Velocita 3 is het perfecte wapen voor snelle spelers

Wat is het belangrijkste voor snelle aanvallers tijdens een wedstrijd? Niet gepakt worden door de tegenstander en die persoon helemaal gek maken met je snelle bewegingen en schoten. Oftewel: Don’t get caught. Laat dat nou net de filosofie achter Umbro’s compleet vernieuwde Velocita 3 zijn. De nummer één snelheidsschoen van het Engelse merk. De kicksen moeten de concurrentie aangaan met schoenen zoals de Mercurial Vapor, X16 en evoSPEED.

ms_umbro_ss17boots_16776_haze

De laatste evolutie in de Velocita silo heeft in ieder geval voor veel verbeteringen gezorgd ten opzichte van zijn voorganger. Door een speciale upper die bestaat uit drie lagen is de schoen erg comfortabel geworden en de sok-achtige fit zorgt ervoor dat de voet niet gaat schuiven in de schoen. De buitenzool is ontworpen om maximale grip, behendigheid en een optimale acceleratie te bieden. Ideaal voor de speler die niet alleen in rechte lijnen rent.

ms_umbro_ss17boots_16660_haze

ms_umbro_ss17boots_16666_haze

Op elk moment in elke richting kunnen sprinten is het ultieme doel van de Don’t get caught filosofie. Iets wat de Velocita 3 biedt met deze zeer lichte schoen die tegelijkertijd ontzettend fijn om je voeten zit. Ze beweren niet dat je door de nieuwe Velocita opeens een wereldspeler zal zijn, maar het helpt je zeker het maximale uit je skills te halen. Nog even de sterke punten op een rijtje zetten.

  • Neopreen mesh in de achterzijde en airmesh in de voorvoet zorgt voor comfort
  • De kooi in het middenvoetsgedeelte biedt ondersteuning en stabiliteit
  • De buitenste TPU laag op de upper zorgt voor duurzaamheid en een beter balgevoel
  • Umbro’s buitenzool heeft een unieke combinatie van kegel- en diamantvormige noppen voor behendigheid, grip en acceleratie
  • Het drielaags design is ontworpen in de kleuren Dawn Blue / Carbon / Fiery Red / Spectra Green

ms_umbro_ss17boots_16779_haze

Het moge duidelijk zijn dat Umbro de strijd met de andere merken op volle oorlogssterkte aangaat met deze vernieuwde Velocita. Wij hebben ze inmiddels gedragen en we kunnen jullie vertellen dat ze geweldig om de voet zitten. Ook de kleuren vinden we heel tof.

Je kunt ze vanaf 21 november hier bestellen.

umbro-carousel-digital-build-vel-rev