De vetste kerstboom van het jaar is gemaakt van voetbalschoenen

Ooit eraan gedacht om in plaats van een gewone kerstboom een ‘boom’ van voetbalschoenen te maken? Wij ook niet, maar het blijkt een verrassend goed idee. De Duitse voetbalschoenenverzamelaars van Bootsblog hebben van dit idee werkelijkheid gemaakt en dat ziet er heel vet uit. Natuurlijk is het niet voor iedereen weggelegd om zo’n kerstboom op te zetten, want je hebt er veel voetbalschoenen (en bijbehorende dozen) voor nodig. Heel veel.

kerstboom-voetbalschoenen

De basis van de boom wordt gevormd door een heleboel schoenendozen en de kerstballen zijn vervangen door voetbalschoenen. En wat voor kicksen! We zien bijvoorbeeld een paar hele coole adidasjes, waaronder de PureControl en de extreem gelimiteerde AdiZero 99g. De Nike-versiering is nóg indrukwekkender met een aantal classic Vapors, de Nike Magista BHM, een limited edition Mercurial Superfly CR7 en de gruwelijke limited edition Nike EA x Sports Mercurial Superfly. De piek is vervangen door een bijna net zo glimmende Nike bal. Deze boom is in ieder geval wat meer waard dan je gemiddelde kerstboom.

Mocht je niet genoeg voetbalschoenen in huis hebben, dan kun je ook gewoon voor een kleine variant kiezen. Hier maak je gegarandeerd veel indruk mee op je voetbalvrienden.

Leestip: Het Premier League programma voor eind december & begin januari