De 7 vetste voetbalschoenen tijdens EURO2016

Over ruim een week begint het Europese Kampioenschap en daar kijken we natuurlijk allemaal naar uit. De hele wereld zal naar de sterren uit Europa kijken en het is dan altijd afwachten welke spelers de show gaan stelen. Wat we wel zeker weten is welke voetbalschoenen om jouw aandacht gaan schreeuwen. Natuurlijk hebben alle merken, toevallig net voor het begin van het toernooi, flink uitgepakt en verse kicksen gelanceerd voor de start van het toernooi.

Het is voor jou ook een mooi moment om eens te inventariseren welke kicksen je volgend seizoen gaat dragen, want nog een seizoen op die versleten schoenen kan echt niet hè. Daarnaast maakt een fris paar voetbalschoenen het voetballen zelf ook veel leuker. Wij hebben een selectie van de 7 vetste voetbalschoenen gemaakt die je dit EK zult gaan zien.

adidas ACE 16+ PureControl

Naar onze mening komen dé voetbalschoenen van het aankomende EK uit de stal van adidas. Deze veterloze ACE 16+ is afkomstig uit het Mercury Pack en het is een ware beauty. Sowieso is het zilver met zwart een combinatie om van te smullen, maar de gele touches maken het echt helemaal af. Je kunt ze hier bestellen vanaf €69,99.

adidas ace16+ purecontrol

adidas X 16+ PureChaos

Zoals we al zeiden is het Mercury Pack van adidas het hoogtepunt, en binnen dat hoogtepunt vinden wij de X 16+ PureChaos weer het hoogtepunt. Snap je het nog? Het komt erop neer dat we dit de mooiste van allemaal vinden. Het wilde uiterlijk en de zilver met rode kleurencombinatie is dodelijk vet. De veters zitten overigens verstopt onder het zilveren bovendeel. Vanaf €79,99 kun je ze hier bestellen.

adidas X 16.1 Mercury

adidas Messi 16+ PureAgility

Maar Messi speelt toch niet op het EK in Frankrijk? Nee dat klopt, maar we verwachten deze kicksen wel rond een paar Europese voetjes. Daar hopen we in ieder geval op, want wat een prachtige schoenen zijn het. Het zilver-blauwe bovendeel met blauw sokje geeft de kicksen een bijzonder mooi uiterlijk. Zeker Messi-waardig. Je kunt je eigen magische Argentijnse patta’s hier bestellen vanaf €79,99.

adidas Messi 16+ PureAgility

Nike Mercurial Vapor V

Natuurlijk is Nike ook weer volop aanwezig tijdens het EK en als je aan Nike denkt, denk je aan de Mercurial. Deze keer hebben we gekozen voor de variant zonder sokje, de Vapor dus, omdat we die simpelweg vetter vinden. De rode bovenkant met gele accenten heeft een roze tintje gekregen, zonder dat het echt opvalt. Het zwarte veterdeel, zool en hak steekt lekker af tegen de andere kleuren en dat zorgt voor een heel cool geheel. Je kunt ze vanaf €74,99 hier bestellen.

Nike Mercurial Vapor V

Nike Magista Obra

Voor de spelverdelers die bij Nike zweren zijn de Magista Obra’s de perfecte keuze. Ongetwijfeld één van de meest opvallende voetbalschoenen die je dit EK zult zien door de vette overgang van rood naar geel. Heel bijzonder én heel nice! Hier verkrijgbaar en ze zijn al vanaf €69,99 te koop.

Nike Magista Obra

Nike Hypervenom Phantom

Dat is nog eens een blitse verschijning. Een giftige Volt kleur die uitstekend bij de Hypervenom silo past, die overigens weer de oude vertrouwde NikeSkin bovenkant heeft die de eerste generatie Hypervenom ook had. Iets waar de fans erg blij mee zijn. Je kunt ze hier ophalen vanaf €74,99.

Nike Hypervenom Phantom

Umbro Speciali Eternal 

Waarschijnlijk zal alleen Pepe op deze Umbro’s gaan spelen, maar dat doet niets af aan de schoonheid van de schoenen. De schoonheidsprijs zal Pepe zelf in ieder geval niet gaan verdienen. Deze lederen klassiekers hebben een Portugees tintje gekregen, wat je terug ziet in de Umbro details. Voor €175 loop je er hetzelfde bij als de Portugese slager en je kunt ze hier bestellen.

Umbro Speciali Eternal Pepe

Wil jij geen release missen en altijd op de hoogte zijn van de nieuwste voetbalschoenen? Volg ons dan via onze Facebook pagina.