Aan deze 5 kenmerken herken je een échte voetbalkenner

Menig man denkt dat hij er eentje is, maar échte voetbalkenners zijn er maar weinig. Je herkent ze aan de volgende vijf kenmerken.

Hij verliest elke voetbalpoule

Het klinkt misschien tegenstrijdig, maar een échte kenner wint maar zelden een voetbalpoule. In voetbal gebeuren zoveel onvoorspelbare dingen dat historische voetbalfeitjes nagenoeg onbruikbaar zijn. Tot grote frustratie van de voetbalkenner natuurlijk.

vi aanbieding 2

Hij wint elke voetbalquiz

Een quiz is heel iets anders dan het voorspellen van een voetbalwedstrijd. Hier komt het aan op feiten. Iedereen wil bij deze lopende voetbalencyclopedie in het team zitten tijdens een voetbalquiz. Een garantie voor de winst.

Altijd in discussie over voetbal

Deze jongen lokt regelmatig discussies over voetbal bij je uit. En als jij er dan per ongeluk hapt ziet hij zijn kans schoon. In het bijzijn van al je vrienden bestookt hij je met een spervuur aan nutteloze feiten waarmee hij je probeert af te serveren als iemand die geen enkel verstand van voetbal heeft.

Checkt elk uur voetbalnieuws

Hij verliest zijn smartphone geen moment het uit oog, want stel dat hij die superbelangrijke pop-up over het laatste transfernieuws mist. Dat mag natuurlijk niet. Zodra er wat nieuws is wil hij dat als allereerste op whatsapp knallen.

Het enige wat hij leest zijn voetbalmagazines

Hij heeft een bloedhekel aan lezen en studeren, maar voetbalmagazines verslindt hij alsof het niets is. Als je bij hem op bezoek bent kom je een VI tegen op de plee, op de kamertafel en in de badkamer. Het liefst neemt hij een VI-abonnement voor elke kamer in zijn huis.

VI geeft grote korting op jaar-abonnement plus een mooie bal

De voetbalkenner, of persoon die er graag eentje wil worden, heeft geluk. VI geeft momenteel een hele dikke korting op hun jaarabonnement. Een jaar lang elke week een nieuwe VI van €227 voor €65. En om je helemaal over de streep te trekken doen ze er ook nog eens een VI-voetbal bij. Kun je die mooi cadeau doen aan je kleine neefje, scoor je dubbele punten. Klik hieronder op de afbeelding om naar de actie te gaan en te bestellen. De aanbieding is alleen vandaag geldig, dus ben er snel bij!

VI aanbieding

Leestip: 6 redenen waarom voetballers de leukste mensen op aarde zijn