Dele Alli beoefent 6 verschillende sporten in heerlijke BT Sport reclame

Afgelopen seizoen was hét seizoen van Dele Alli bij de Spurs. Hij bewees een Engeland’s grootste talenten te zijn door bijna elke week belangrijk te zijn voor zijn team. Doelpunten, assists en vaak ook nog op belangrijke momenten. Voor BT Sport, zo’n beetje de belangrijkste sportzender van de UK, genoeg reden om de middenvelder de hoofdrol te geven in hun nieuwe reclamespot ‘Being Dele’. Resultaat is een zeer vermakelijk reclame.

Being Dele

BT Sport heeft een behoorlijk aanbod aan sporten en dus probeert de zender ze in één reclame onder de aandacht te brengen. De manier waarop ze dat met een voetballer in de hoofdrol doen is creatief. In de onderstaande reclame zie je hoe Dele Alli, onder het mom van ‘Being Dele’, steeds op een ander sportveld terecht komt en beroemde sporters (soms letterlijk) tegen het lijf loopt. In de UFC ring wordt hij bijvoorbeeld in elkaar gemept door Joanna Jędrzejczyk. Bekijk de zeer vermakelijke reclame hieronder.

Zo zie je maar dat reclame’s soms best leuk kunnen zijn. Deze van Messi voor Gatorade bijvoorbeeld geeft ons kippenvel van top tot teen.