Demy de Zeeuw is van plan een BALR-hotel te gaan openen

In gesprek met PS van de Week vertelt Demy de Zeeuw een BALR. hotel te willen gaan openen. Afgelopen zomer startte hij met het verhuren van zijn luxe BALR-jacht op Ibiza en op datzelfde eiland komt wat hem betreft zijn eerste hotel. Hoewel de plannen nog weinig concreet zijn vertel De Zeeuw hoe hij het Life of a Balr-hotel voor zich ziet.

In afgelopen jaar ging de omzet van BALR. voor het eerst richting de 10 miljoen euro. Voordat De Zeeuw een winkel in Amsterdam opende verkocht hij zijn kleding allen via internet, maar de plannen om ook winkels in Amerika, en dus zelfs een hotel, te openen verraden de grote ambitie van de voormalig Oranje-international.

BALR-hotel

Tegenover PS van de Week vertelt De Zeeuw het volgende over zijn mogelijke hotel op Ibiza: “Als we het hotel echt willen, gaat het snel lukken.” Natuurlijk wordt het dan niet zomaar een hotel, maar ‘een echte lifestylespot’. “We willen een plek creëeren waar alles samenkomt. Ik was laatst in het W Hotel. Dat heeft een toprestaurant, mooie kamers en een zwembad op het dak. Dat willen onze klanten ook. Met een hotel kunnen we ze echt Balr.-minded maken”, aldus de ondernemer.

DO NOT ENTER. ?? @balr #lifeofabalr

Een bericht gedeeld door Demy de Zeeuw (@demydezeeuw) op

Waar menigeen dacht dat BALR. een eendagsvlieg zou worden doet De Zeeuw er alles aan om het ‘lifestylemerk’ nog verder uit te breiden. En dat lijkt ook aardig te lukken. De keerzijde van dit succes is dat zijn producten massaal worden nagemaakt. Hier vertelde hij hoe deze BALR namaak probeert tegen te gaan.

Bron: Parool