Inspiratie: Memphis Depay’s essentials op tour in China

Er zullen waarschijnlijk weinig spelers zo blij zijn met de start van een nieuw seizoen als Memphis Depay. De ex-PSV’er werd vorig seizoen overgenomen voor een bedrag van zo’n €32 miljoen, maar kon het niet waarmaken onder Louis van Gaal. Dit seizoen staat United onder leiding van Mourinho en dat betekent nieuwe ronde, nieuwe kansen. Tijd dus voor Memphis om zichzelf te laten zien en ‘The Special One’ ervan te overtuigen dat hij het geld en een basisplek waard is, te beginnen tijdens de tour door China.

Daar heeft hij zijn oude vorm voor nodig én de nodige spullen om te presteren op topniveau. Middels een twitter-post geeft hij een inkijkje in zijn tas met essentials die hem daarbij moeten helpen en dat is inspiratie voor jouw voetbaltas komend seizoen. Natuurlijk vind je daar de nodige Under Armour gear in terug, accessoires om te relaxen en verzorgingsproducten.

memphis essentials

Wat ons direct opvalt zijn de voetbalschoenen, die we nog niet eerder zagen. De compleet witte Under Armour Spotlight’s met wat gouden details zouden zomaar de nieuwe kleuruitvoering kunnen worden, of het is een speciale ‘Memphis’ schoen. Zijn trainingsgear bestaat verder uit hardloopschoenen en een thermoshirt & broekje. Buiten het veld zal hij vooral te zien zijn met zijn eigen Memphis pet, of de toffe Manchester United x New Era pet. Hij hydrateert zichzelf met een kokosdrankje en chillen doet hij met z’n laptop en headphone. Natuurlijk mogen de nodige verzorgingsproducten niet ontbreken, want het blijft natuurlijk een ijdele jongen.

Hier zal hij het dus mee moeten gaan doen. We zullen hem in ieder geval in de gaten blijven houden, net als heel United met Zlatan in het bijzonder.

Leestip: 15 geniale feitjes over Zlatan Ibrahimovic die nog niemand kende